Seiko Horloges Dames

Ben jij opzoek naar een Seiko horloge voor dames? Dan ben je bij Horloges4u op het juiste adres. Bij ons vind je het grootste Seiko horloges assortiment van heel Nederland. Zo heb je een enorme keuze uit het gehele assortiment Seiko horloges. Deze horloges zijn afkomstig uit tientallen Nederlandse webwinkels. De aangesloten webwinkels staan bekend als zeer betrouwbare webwinkels, die ook nog eens een zeer goede service bieden aan hun klanten.

Wist je dat Seiko een van de meest ervaren horloge merken ter wereld is? Seiko is in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, direct vanaf het begin was er ambitie voor innovatie. Door de pure passie voor horloges werd al snel de eerste Seiko fabriek een feit. Seiko begon met het produceren van zakhorloges. Vanaf het begin af aan is elk onderdeel van een Seiko horloge zelf gemaakt. Deze traditie is momenteel nog steeds op gang. De gehele Seiko horloges bestaan uit door Seiko zelf gemaakte onderdelen. Seiko horloges dames staan bekend als kwalitatief zeer goede horloges. De designers van Seiko zijn naast het maken van stijlvolle designs nog altijd bezig met het innoveren van de horloges. De Seiko horloges dames zijn gericht op het midden en hogere segment. De horloges gericht op het hogere segment hebben een zeer gedetailleerde wijzerplaat. Deze wijzerplaten zijn met uiterste precisie gemaakt. Zoals eerder genoemd is een van de grootste drijfveren van Seiko de innovatie. Begonnen met zakhorloges en inmiddels zijn er Seiko horloges waarop je tv kunt kijken. Op Horloges4u is het complete aanbod van Seiko horloges dames verzameld op een pagina. Zo kun je alle Seiko horloges dames overzichtelijk op een pagina bekijken. Vervolgens kun je filteren op prijs, materiaal, sluiting, kleur band en ga zo maar door. Met meer dan 50 Seiko horloges is het doormiddel van een filter gemakkelijk zoeken naar een bepaalde kleur of prijs. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een goudkleurig horloge dan kan je simpel hierop filteren, vervolgens krijg je alle goudkleurige Seiko horloges dames te zien. Zo hoef je nooit meer tientallen dames horloges langs te scrollen opzoek naar het juiste horloge. Bij Horloges4u ben je altijd het voordeligst uit, vergelijk gemakkelijk en snel alle Seiko horloges dames die op dit moment op de markt zijn.

Resultaat 1–12 van de 47 resultaten wordt getoond

 • Seiko 'Presage' Dameshorloge Automaat Goud- en zilverkleurig SSA854J1

  Seiko 'Presage' Dameshorloge Automaat Goud- en zilverkleurig SSA854J1

   Seiko Dameshorloge 'Presage' Automaat Goud- en zilverkleurig SSA854J1. Mooie en trendy automaat. De band en de kast zijn goud- en zilverkleurig en de wijzerplaat is wit en voorzien van een goudkleurige index engoudkleurige wijzers. Een dergelijk horloge heeft natuurlijk dat ontzettend harde saffierglas. Door de beweging van de pols windt zich een veer op in het horloge. Deze veer geeft het horloge de energie die nodig is om goed te kunnen functioneren. Als de veer helemaal is opgewonden heeft deze voldoende energiereserve om het horloge 41 uur te kunnen laten functioneren. Een automatisch horloge kent een grotere afwijking dan een quartz-uurwerk en kan varieren van -15 tot + 25 seconden per dag. Een mooi en opvallend horloge waar je gedeeltelijk in het uurwerk kan kijken.

  435.00
 • Seiko Dames Titanium Grijs/Goudkleurig Solar SUT275P1

  Seiko Dames Titanium Grijs/Goudkleurig Solar SUT275P1

  Seiko Dameshorloge Titanium Grijs/Goudkleurig Solar SUT275P1.  Dit horloge is uitgevoerd in twee kleuren, titanium-grijs en een goudkleur. De wijzerplaat is grijs en de wijzers zijn oplichtend in het donker zodat u dan ook kan zien hoe laat het is. Dit horloge is maar liefst 100 meter waterdicht en heeft dat harde Hardlexglas. Omdat het horloge van titaan (titanium) is gemaakt is het niet alleen licht van gewicht (44 gram) maar ook allergeen. Dit betekent dat de kans dat u van dit horloge uitslag krijgt vrijwel nihil is. De oplaadbare batterij wordt opgeladen door de lichtcel die ook als wijzerplaat dienst doet. Daarom hoeft u nooit de batterij te vervangen. Een mooi en elegant horloge.

  310.00
 • Seiko Dameshorloge bicolor SRZ400P1

  Seiko Dameshorloge bicolor SRZ400P1

  Seiko Dameshorloge SRZ400P1. Kaliber 7N01. Een klassiek model zilver- en goudkleurig horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige kast en een mooie Carbochon knop. Dit model weegt 58 gram, heeft Hardlex glas en is 50 meter waterdicht. In de wijzerplaat zitten Swarovski zirkonia's verwerkt. Elegant en modieus ontwerp, geschikt voor alle gelegenheden. Dit horloge bevat géén datum-aanduiding.

  297.50
 • Seiko Dameshorloge Chronograaf met Swarovskikistallen SRW837P1

  Seiko Dameshorloge Chronograaf met Swarovskikistallen SRW837P1

  Seiko Dameshorloge Chronograaf SRW837P1. Prachtig horloge die als chronograaf is uitgevoerd. De band en kast zijn zilverkleurig en de wijzerplaat is wit. De wijzers zijn zwart. De chronograaf kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 60 minuten. De uren worden aangegeven met Swarovski-kristallen. Dit horloge heeft dat mooie en sterke Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  458.00
 • Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig met Solar en Saffierglas SUT294P1

  Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig met Solar en Saffierglas SUT294P1

  Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig SUT294P1. Een mooi, trendy en elegant horloge. Het horloge is goud- en zilverkleurig uitgevoerd en de wijzerplaat is parelmoerkleurig. De kroon wordt door de speciale vormgeving van de kast tegen stoten beschermd. De batterij in dit horloge hoeft nooit vervangen te worden. Deze oplaadbare batterij krijgt zijn energie door de lichtcel. De lichtcel doet tegelijk dienst als wijzerplaat. Als de batterij vol is heeft deze een energiereserve van ca. 6 maanden. Het horloge weegt 68 gram en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk van dit prachtige horloge. Dit model heeft saffierglas. Saffierglas is vrijwel niet te bekrassen en daardoor kan het gebruik van dit horloge aanzienlijk verlengd worden.

  262.00
 • Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig SRZ472P1

  Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig SRZ472P1

  Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig SRZ472P1. Een mooi en klassiek uitgevoerd horloge met de technieken van de dag van vandaag. Dit horloge is goud- en zilverkleurig uitgevoerd. De wijzerplaat is wit. Dit horloge heeft dat mooie en sterke Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  199.00
 • Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig SXGP59P1

  Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig SXGP59P1

  Seiko Dameshorloge Goud- en zilverkleurig SXGP59P1. Een mooi en chique horloge met een mooie carbochonknop als kroon. Het geheel is goud- en zilverkleurig uitgevoerd. Dit horloge heeft dat mooie en sterke Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  258.00
 • Seiko Dameshorloge Goud- Zilverkleurig SRZ462P1

  Seiko Dameshorloge Goud- Zilverkleurig SRZ462P1

  Seiko Dameshorloge Goud- Zilverkleurig SRZ462P1. Een mooi en chique dameshorloge die in twee kleuren is uitgevoerd: goud- en zilverkleurig. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht en heeft dat mooie Hardlexglas. Een elegant en trendy horloge.

  192.00
 • Seiko Dameshorloge Goudkleurig met Swarovskikristallen SRZ468P1

  Seiko Dameshorloge Goudkleurig met Swarovskikristallen SRZ468P1

  Seiko Dameshorloge Goudkleurig met Swarovskistenen SRZ468P1. Dit mooie en chique horloge is geheel goudkleurig uitgevoerd en heeft een witte wijzerplaat. De kroon is uitgvoerd als een mooie caboconknop. De lunette is bezet met Swarovski-kristalen en geven het horloge een prachtige uitstraling. Dit horloge heeft dat mooie en sterke Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  335.00
 • Seiko Dameshorloge Goudkleurig saffierglas SXDG92P1

  Seiko Dameshorloge Goudkleurig saffierglas SXDG92P1

  Seiko Dameshorloge Goudkleurig saffierglas SXDG92P1. Chique horloge. Uitgevoerd in goudkleur. De wijzerplaat is zilverkleurig en de index bestaat uit streepjes. Dit model is tot 100 meter waterdicht en heeft dat vrijwel krasvrije saffierglas (Sapphire). De band sluit middels een vouwsluiting met drukker en het horloge weegt 56 gram. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  245.00
 • Seiko Dameshorloge goudkleurig SFQ828P1

  Seiko Dameshorloge goudkleurig SFQ828P1

  Seiko Dameshorloge Goudkleurig SFQ828P1. Kaliber 7N00. Een klassiek maar toch eigentijds model dat al vele jaren door Seiko wordt gemaakt. een bruine leren band en een goudkleurige kast. Witte plaat met cijfer-aanduiding. Dit horloge is tijdloos met een elegante uitstraling. Voorzien van dat harde Hardlex glas en met een gesp-sluiting. 

  137.00
 • Seiko Dameshorloge goudkleurig SFQ832P1

  Seiko Dameshorloge goudkleurig SFQ832P1

  Seiko Dameshorloge Goudkleurig SFQ832P1. Kaliber 7N00. Een klassiek, al jaren populair, model. Een bruine leren band en goudkleurige kast met champagnekleurige wijzerplaat met streepjesindex. Het horloge weegt slechts 16 gram en is voorzien van dat mooie Hardlex glas en chique Cabochon knop. Een mooi en elegant model uit de Seiko collectie. 3 Atm (spat)waterdicht.

  137.00