Horloges Heren

Op zoek naar horloges voor heren? Op Horloges4u hebben wij het aanbod heren horloges van verschillende toonaangevende webshops op het gebied van horloges, mode, sieraden en online warenhuizen samengevoegd. In de categorie horloges heren vind je een zeer uitgebreid aanbod aan stoere, modieuze, stijlvolle, stevige en hippe horloges. Zo zit er voor iedere heer wel een horloge tussen die aan alle wensen voldoet.

Gemakkelijk online horloges voor heren vinden en vergelijken
Bij Horloges4u is het zeer gemakkelijk om horloges te vinden die aan een wens of meerdere wensen voldoen. Door de verschillende filters op Horloges4u kun je gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld kleur, merk, waterdichtheid. Natuurlijk is het ook mogelijk om te filteren op prijs. Zo vind je altijd een horloge die binnen jouw budget past. Het heren assortiment bevat een groot aantal bekende horloge merken als Ice Watch, Diesel, Guess, Fossil, Casio, Armani, Seiko, Ikki, g-shock, Swatch. Of je nou opzoek bent naar een zakhorloge of sporthorloge beide zijn te vinden tussen de horloges voor heren.

Ice Watch – hip en populair bij vele heren!
Een van de bovengenoemde merken is Ice Watch. Ice Watch is een Belgisch horloge merk dat is gestart in 2007. Vanaf het moment dat de eerste horloge op de markt was tot en met nu is het merk Ice Watch zeer bekend. De Ice Watch horloges worden momenteel verkocht in meer dan 1000 verschillende winkels. Ben jij opzoek naar en hip en stijlvol heren horloge? Dan adviseren wij een kijkje te nemen in het assortiment van Ice Watch. De collecties van Ice Watch worden vaak gekenmerkt door de opvallende kleur. De Ice Watch horloges voor heren zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit komt omdat de horloges gemaakt zijn van kwaliteitsstoffen en ook nog eens perfecte afwerking hebben.

Stijlvolle heren horloges met klasse
Ben jij een stijlvolle heer en ben je opzoek naar een zeer stijlvol horloge? Dan adviseren wij om een kijkje te nemen in het Guess assortiment op Horloges4u. In het assortiment vind je een groot aantal horloges die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Van oorsprong is het merk Guess een luxe kledingmerk. Momenteel zijn de Guess horloges een merk op zich geworden. De horloges zijn zeer luxe en stijlvol, en over het algemeen gericht voor het middensegment. Dit betekend strakke designs voor een betaalbare prijs. In 2007 kwam Guess met een collectie speciaal gericht op het hogere segment. Deze collectie is GC Watch genoemd. De horloges in deze collectie worden niet gemaakt van standaard materialen, er wordt veel goud, zilver en diamant gebruikt in deze Guess horloges voor heren. Een merk dat bekend staat op de robuuste uitstraling is Diesel. De designs van de horloges zijn vaak stoer, en net even anders dan andere herenhorloges. Diesel horloges worden vaak als vernieuwend gezien, ook stralen ze persoonlijkheid uit dit komt vaak door het gebruik van nieuwe stijlen.

Creatieve en toegankelijk herenhorloges
Een ander bekend herenhorloge merk is Fossil. Fossil is een merk dat staat voor creativiteit en toegankelijkheid. De horloges hebben een authentieke stijl met daarin een heel klein vleugje humor. Fossil horloges zijn voor iedereen. Dus naast heren, ook voor kinderen en dames. Door de diversiteit in het Fossil assortiment zijn de horloges voor iedereen betaalbaar.

Ben jij opzoek naar een betaalbaar, creatief, stijlvol, stoer of luxe horloge? Dan ben je op Horloges4u op het juiste adres. Voor iedere horlogedrager is er wel een horloge te vinden die voldoet aan alle wensen.
Op Horloge4u vind je meer dan 1500 merken heren horloges. Filter jouw wensen in het assortiment horloges voor heren en vind jouw favoriete horloge gemakkelijk en snel.

Resultaat 1–12 van de 158 resultaten wordt getoond

 • Boccia Herenhorloge titanium 3557-04

  Boccia Herenhorloge titanium 3557-04

  Boccia Titanium Herenhorloge 3557-04. Een in rosé-kleur uitgevoerd titanium horloge. Het horloge weegt 34 gram, die voelj bij het dragen niet. Natuurlijk heeft dit horloge saffierglas. Saffierglas is vrijwel krasvrij en erg hard. Het horloge is 50 meter waterdicht.

  139.00
 • Boccia Herenhorloge titanium Chronograaf 3762-01

  Boccia Herenhorloge titanium Chronograaf 3762-01

  Boccia Titanium Herenhorloge Chronograaf 3762-01. Een mooie, stoere chronograaf van titaan. 100 meter waterdicht, met een grijze wijzerplaat. Met zijn gewicht van 106 gram niet echt een zwaargewicht. De chronograaf meet in stappen van 1 seconde en tot een maximum van 12 uur. Dit horloge is gemaakt van titanium. Dit metaal is allergeen. De kans op huidirritaties is met titanium (titaan) bijzonder klein. Dit model beschikt ook over een tachymeter.Een tachymeter is een schaalverdeling op de rand van de wijzerplaat waarmee in combinatie met de secondewijzer de snelheid van een bewegend voorwerp kan worden gemeten. Een tachymeter maakt gebruik van een waarde die in minder dan een minuut wordt gemeten en zet die waarde om in kilometers of mijlen per uur. Vaak zijn dit soort horloges voorzien van een standaardschaal rond het uurwerk op basis van één kilometer. Bij het startpunt wordt de chronograaf geactiveerd, bij het eindpunt is vervolgens de snelheid af te lezen die is gerealiseerd om deze kilometer te overbruggen. Als voorbeeld: Als uw auto er 35 seconden over doet om die kilometer te overbruggen rijdt u 103 kilometer per uur. Doet u er 60 seconden over dan rijdt u 60 kilometer per uur.  Bron: allesoverhorloges.nl 

  189.00
 • Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf 'TV model 2016' TW1528

  Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf 'TV model 2016' TW1528

  Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf TW1528. Een mooi en stoer horloge met een chronograaf-functie.  Dit horloge heeft een leren zwarte band en een zilverkleurige stalen kast. De wijzerplaat is blauw en voorzien van diverse aanduidingen. De chronograaf kan meten in stappen van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit model heeft dat sterke hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  195.00
 • Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf TW1529

  Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf TW1529

  Dit Breil Herenhorloge type TW1529, is voor de heren en heeft een zilverkleurige kast en een zilverkleurige band. Tevens is dit horloge voorzien van een haaksluiting. Breil is een gerenommeerd merk voor Quartz horloges voor heren en u ontvangt een garantie van 2 jaar op het uurwerk. Het horloge is voorzien van Hardlex mineraal glas en heeft een zeer mooie wijzerplaat in de kleur blauw.

  195.00
 • Breil Herenhorloge 'Contempo''Chronograaf TW1577

  Breil Herenhorloge 'Contempo''Chronograaf TW1577

  Breil Herenhorloge 'Contempo' Chronograaf Zwart TW1577. Het horloge heeft een zilverkleurige kast en een zwarte band met gespsluiting. De wijzerplaat is zwart uitgevoerd. Het horloge is voorzien van Hardlex mineraal glas. De chronograaf kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 60 minuten. Een mooi en elegant horloge die door zijn zwarte kleur past bij elke outfit. U ontvangt een garantie van 2 jaar op het uurwerk van dit mooie en stoere horloge.

  178.00
 • Breil Herenhorloge 'Endorse' Chronograaf TW1551

  Breil Herenhorloge 'Endorse' Chronograaf TW1551

  Breil Herenhorloge 'Endorse' Chronograaf TW1551. Dit prachtige en stoere horloge heeft een zilverkleurige kast en een zilverkleurige band. De band is voorzien van een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat heeft een mooie zilverkleur. De chronograaf kam meten in stappen van 1 seconde tot maximaal 60 minuten. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en is voorzien van dat harde Hardlexglas. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Dit model heeft tevens een tachymeter.Een tachymeter is een schaalverdeling op de rand van de wijzerplaat waarmee in combinatie met de secondewijzer de snelheid van een bewegend voorwerp kan worden gemeten. Een tachymeter maakt gebruik van een waarde die in minder dan een minuut wordt gemeten en zet die waarde om in kilometers of mijlen per uur. Vaak zijn dit soort horloges voorzien van een standaardschaal rond het uurwerk op basis van één kilometer. Bij het startpunt wordt de chronograaf geactiveerd, bij het eindpunt is vervolgens de snelheid af te lezen die is gerealiseerd om deze kilometer te overbruggen. Als voorbeeld: Als uw auto er 35 seconden over doet om die kilometer te overbruggen rijdt u 103 kilometer per uur. Doet u er 60 seconden over dan rijdt u 60 kilometer per uur.  Bron: allesoverhorloges.nl

  195.00
 • Breil Herenhorloge 'Pilot' Chronograaf Zilverkleurig TW1502

  Breil Herenhorloge 'Pilot' Chronograaf Zilverkleurig TW1502

  Breil Herenhorloge Chronograaf TW1502. Een prachtig vormgegeven horloge met een zeer stoer uiterlijk. Zowel de band als de kast zijn zilverkleurig. De wijzerplaat is wit. De kroon is middels een afsluiting tegen stoten beschermd. Dit mooie horloge weegt 182 gram en heeft dat mooie Hardlexglas dat tegen een stootje kan. De chronograaf kan maximaal 60 minuten meten in stappen van 1/1 seconden. Dit model is waterdicht tot 100 meter.

  198.00
 • Breil Herenhorloge Chronograaf 'Beaubourg' TW1513

  Breil Herenhorloge Chronograaf 'Beaubourg' TW1513

  Breil Herenhorloge Chronograaf 'Beaubourg' TW1513. Een prachtig horloge met een mooie zilverkleurige Milanese band met een haaksluiting. Dit horloge heeft een zwarte wijzerplaat. De wijzers zijn fluoricrende zodat je ook in het donker kan zien hoe laat het is. De chronograaf kan meten in stappen van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit model heeft dat sterke Hardlexglas en is tot 100 meter waterdicht. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Een mooi en opvallend horloge

  197.00
 • Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1605

  Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1605

  Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1605. Een stoer en toch elegant horloge van Breil. Uitgevoerd als chronograaf die kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 6o minuten. De kast en band zijn zilverkleurig en de band sluit middels een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat is blauw en dit model is voorzien van dat harde Hardlexglas. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  197.00
 • Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1606

  Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1606

  Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1606. Mooie en stoere chronograaf. Dit Breil horloge heeft een zilverkleuirge band die sluit met een een vouwsluiting met drukker. De kast van dit horloge is ook zilverkleurig uitgevoerd. De wijzerplaat is zwart. De wijzers zijn voorzien van een fluorescerende laag waardoor je ook in het donker kan zien hoe laar het is. De chronograaf kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit horloge van Breil is uitgevoerd met dat mooi en harde Hardlexglas. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  199.00
 • Breil Herenhorloge Manta City TW1611

  Breil Herenhorloge Manta City TW1611

  Breil Herenhorloge Manta City TW1611. Mooi en chique Breil herenhorloge. De band is zilverkleurig uitgevoerd en sluit middels een vouwsluiting met drukker. De kast is eveneens zilverkleurig. De wijzerplaat heeft een mooie donkere zilverkleur en geeft het horloge die aantrekkelijke uitstraling. Dit Breil horloge heeft dat mooi en harde Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  145.00
 • Breil Herenhorloge Manta Sport Chronograaf TW1543

  Breil Herenhorloge Manta Sport Chronograaf TW1543

  Breil Herenhorloge Manta Sport Chronograaf TW1543. Een mooi en stoer Breil horloge. De band is zilverkleurig en sluit middels een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat is donkerblauw. De chronograaf kan meten in stappen van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit horloge heeft dat mooie en harde Hardlexglas. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  218.00