Breil Horloges Heren

Alle 12 resultaten

 • Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf 'TV model 2016' TW1528

  Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf 'TV model 2016' TW1528

  Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf TW1528. Een mooi en stoer horloge met een chronograaf-functie.  Dit horloge heeft een leren zwarte band en een zilverkleurige stalen kast. De wijzerplaat is blauw en voorzien van diverse aanduidingen. De chronograaf kan meten in stappen van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit model heeft dat sterke hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  195.00
 • Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf TW1529

  Breil Herenhorloge 'Beaubourg' Chronograaf TW1529

  Dit Breil Herenhorloge type TW1529, is voor de heren en heeft een zilverkleurige kast en een zilverkleurige band. Tevens is dit horloge voorzien van een haaksluiting. Breil is een gerenommeerd merk voor Quartz horloges voor heren en u ontvangt een garantie van 2 jaar op het uurwerk. Het horloge is voorzien van Hardlex mineraal glas en heeft een zeer mooie wijzerplaat in de kleur blauw.

  195.00
 • Breil Herenhorloge 'Contempo''Chronograaf TW1577

  Breil Herenhorloge 'Contempo''Chronograaf TW1577

  Breil Herenhorloge 'Contempo' Chronograaf Zwart TW1577. Het horloge heeft een zilverkleurige kast en een zwarte band met gespsluiting. De wijzerplaat is zwart uitgevoerd. Het horloge is voorzien van Hardlex mineraal glas. De chronograaf kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 60 minuten. Een mooi en elegant horloge die door zijn zwarte kleur past bij elke outfit. U ontvangt een garantie van 2 jaar op het uurwerk van dit mooie en stoere horloge.

  178.00
 • Breil Herenhorloge 'Endorse' Chronograaf TW1551

  Breil Herenhorloge 'Endorse' Chronograaf TW1551

  Breil Herenhorloge 'Endorse' Chronograaf TW1551. Dit prachtige en stoere horloge heeft een zilverkleurige kast en een zilverkleurige band. De band is voorzien van een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat heeft een mooie zilverkleur. De chronograaf kam meten in stappen van 1 seconde tot maximaal 60 minuten. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en is voorzien van dat harde Hardlexglas. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Dit model heeft tevens een tachymeter.Een tachymeter is een schaalverdeling op de rand van de wijzerplaat waarmee in combinatie met de secondewijzer de snelheid van een bewegend voorwerp kan worden gemeten. Een tachymeter maakt gebruik van een waarde die in minder dan een minuut wordt gemeten en zet die waarde om in kilometers of mijlen per uur. Vaak zijn dit soort horloges voorzien van een standaardschaal rond het uurwerk op basis van één kilometer. Bij het startpunt wordt de chronograaf geactiveerd, bij het eindpunt is vervolgens de snelheid af te lezen die is gerealiseerd om deze kilometer te overbruggen. Als voorbeeld: Als uw auto er 35 seconden over doet om die kilometer te overbruggen rijdt u 103 kilometer per uur. Doet u er 60 seconden over dan rijdt u 60 kilometer per uur.  Bron: allesoverhorloges.nl

  195.00
 • Breil Herenhorloge 'Pilot' Chronograaf Zilverkleurig TW1502

  Breil Herenhorloge 'Pilot' Chronograaf Zilverkleurig TW1502

  Breil Herenhorloge Chronograaf TW1502. Een prachtig vormgegeven horloge met een zeer stoer uiterlijk. Zowel de band als de kast zijn zilverkleurig. De wijzerplaat is wit. De kroon is middels een afsluiting tegen stoten beschermd. Dit mooie horloge weegt 182 gram en heeft dat mooie Hardlexglas dat tegen een stootje kan. De chronograaf kan maximaal 60 minuten meten in stappen van 1/1 seconden. Dit model is waterdicht tot 100 meter.

  198.00
 • Breil Herenhorloge Chronograaf 'Beaubourg' TW1513

  Breil Herenhorloge Chronograaf 'Beaubourg' TW1513

  Breil Herenhorloge Chronograaf 'Beaubourg' TW1513. Een prachtig horloge met een mooie zilverkleurige Milanese band met een haaksluiting. Dit horloge heeft een zwarte wijzerplaat. De wijzers zijn fluoricrende zodat je ook in het donker kan zien hoe laat het is. De chronograaf kan meten in stappen van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit model heeft dat sterke Hardlexglas en is tot 100 meter waterdicht. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Een mooi en opvallend horloge

  197.00
 • Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1605

  Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1605

  Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1605. Een stoer en toch elegant horloge van Breil. Uitgevoerd als chronograaf die kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 6o minuten. De kast en band zijn zilverkleurig en de band sluit middels een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat is blauw en dit model is voorzien van dat harde Hardlexglas. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  197.00
 • Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1606

  Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1606

  Breil Herenhorloge Manta City Chronograaf TW1606. Mooie en stoere chronograaf. Dit Breil horloge heeft een zilverkleuirge band die sluit met een een vouwsluiting met drukker. De kast van dit horloge is ook zilverkleurig uitgevoerd. De wijzerplaat is zwart. De wijzers zijn voorzien van een fluorescerende laag waardoor je ook in het donker kan zien hoe laar het is. De chronograaf kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit horloge van Breil is uitgevoerd met dat mooi en harde Hardlexglas. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  199.00
 • Breil Herenhorloge Manta City TW1611

  Breil Herenhorloge Manta City TW1611

  Breil Herenhorloge Manta City TW1611. Mooi en chique Breil herenhorloge. De band is zilverkleurig uitgevoerd en sluit middels een vouwsluiting met drukker. De kast is eveneens zilverkleurig. De wijzerplaat heeft een mooie donkere zilverkleur en geeft het horloge die aantrekkelijke uitstraling. Dit Breil horloge heeft dat mooi en harde Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  145.00
 • Breil Herenhorloge Manta Sport Chronograaf TW1543

  Breil Herenhorloge Manta Sport Chronograaf TW1543

  Breil Herenhorloge Manta Sport Chronograaf TW1543. Een mooi en stoer Breil horloge. De band is zilverkleurig en sluit middels een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat is donkerblauw. De chronograaf kan meten in stappen van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit horloge heeft dat mooie en harde Hardlexglas. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  218.00
 • Breil Time Herenhorloge 'Master Gent' Chronograaf TW1404

  Breil Time Herenhorloge 'Master Gent' Chronograaf TW1404

  Sportief Breil Herenhorloge, model 'Master Gent' TW1404. Chronograaf met stalen kast en blauwe wijzerplaat. De zilverkleurige stalen band heeft een vouwsluiting. Het horloge is 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.  Sportief en stoer horloge met een mooie 'Italiaanse Breil' vormgeving.

  198.00
 • Breil Time Herenhorloge 'Master' Chronograaf TW1405

  Breil Time Herenhorloge 'Master' Chronograaf TW1405

  Sportief Breil Herenhorloge, model 'Master Gent' TW1405. Chronograaf met stalen kast en een grijze wijzerplaat die is voorzien van rode accenten. Het horloge is tot 100 meter waterdicht. De stalen band van dit prachtige horloge heeft een vouwsluiting. Sportief en stoer horloge met mooie italiaanse Breil vormgeving. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk van dit geweldige horloge.

  208.00