Pulsar Horloges Heren

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

 • Pulsar Herenhorloge bicolor PJ6064X1

  Pulsar Herenhorloge bicolor PJ6064X1

  Pulsar Herenhorloge bicolor PJ6064X1. Een eenvoudig ogend maar beslist mooi en vooral duidelijk horloge. De band en kast zijn goud- en zilverkleurig. De wijzerplaat is wit met hele duidelijke zwarte letters. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. De band sluit middels een vouwsluiting met drukker.

  97.00
 • Pulsar Herenhorloge Blauwe wijzerplaat PG8257X1

  Pulsar Herenhorloge Blauwe wijzerplaat PG8257X1

  Pulsar Herenhorloge met Blauwe wijzerplaat PG8257X1. Dit elegante horloge heeft een zilverkleurige kast en een bruine band die sluit middels een gespsluiting. De wijzerplaat is donkerblauw en heeft een streepjes index. Dit model heeft mineraal Crystalglas en is spatwaterdicht. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  118.00
 • Pulsar Herenhorloge Blauwe wijzerplaat PJ6061X1

  Pulsar Herenhorloge Blauwe wijzerplaat PJ6061X1

  Pulsar Herenhorloge Blauwe wijzerplaat PJ6061X1. Mooi en zeer duidelijk afleesbaar horloge. Voorzien van een zilverkleurige band en kast. De wijzerplaat is blauw. Het horloge heeft een dag- en een datumaanduiding. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  78.00
 • Pulsar Herenhorloge Blauwe wijzerplaat PS9505X1

  Pulsar Herenhorloge Blauwe wijzerplaat PS9505X1

  Pulsar Herenhorloge Blauwe wijzerplaat PS9505X1. Een mooi en erg stoer horloge. De band, die sluit middels een vouwsluiting met drukker, en kast zijn zilverkleurig uitgevoerd en de wijzerplaat heeft een mooie diepe blauwe kleur. De wijzers en index zijn voorzien van een fluorescerende laag zodat u ook in het donker kan zien hoe laat het is. De kroon wordt tegen stoten beschermd door de speciale vormgeving van de kast. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  118.00
 • Pulsar Herenhorloge blauwe wijzerplaat PS9515X1

  Pulsar Herenhorloge blauwe wijzerplaat PS9515X1

  Pulsar Herenhorloge PS9515X1. Dit mooie en elegante horloge heeft een zilverkleuirge band die middels een vouwsluiting met drukker sluit. De kast is eveneens zilverkleurig. De lunette en de wijzerplaat hebben een mooie diepblauwe kleur. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  127.00
 • Pulsar Herenhorloge Bruine band PS9455X1

  Pulsar Herenhorloge Bruine band PS9455X1

  Pulsar Herenhorloge Bruine band PS9455X1. Een mooi en klassiek horloge. Dt horloge heeft een bruine leren band en een zilverkleurige kast. De wijzerplaat is zilverkleurig en zowel de index als de wijzers hebben een fluorescerende laag en lichten op in het donker als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. Dit horloge heeft dat mooie en sterke Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  84.00
 • Pulsar Herenhorloge Chronograaf PM3079X1

  Pulsar Herenhorloge Chronograaf PM3079X1

  Pulsar Herenhorloge Chronograaf PM3079X1. Dit mooie horloge heeft een bruine band met gespsluiting en de kast is zilverkleurig uitgevoerd. De wijzerplaat is donkerblauw. Dit model heeft een chronograaf die kan meten in stappen van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. Het horloge heeft dat mooie Hardlexglas en is tot 30 meter spatwaterdicht. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk van dit stoere horloge. Het horloge is inclusief de band 24 cm lang.

  143.00
 • Pulsar Herenhorloge Chronograaf PT3067X1

  Pulsar Herenhorloge Chronograaf PT3067X1

  Pulsar Horloge Chronograaf type PT3067X1. Een klassieke chronograaf met een, door de kast, beschermde kroon waardoor die minder gevoelig is voor stoten van buitenaf. De chronograaf die kan meten in stapjes van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten, gebruikt u natuurlijk bij het sporten zodat u precies weet hoe lang u bezig bent geweest. De chronograaf kent een pauzemogelijkheid. 100 Meter waterdicht en een zwarte band maken dit elegante horloge compleet. Zowel de band als de wijzerplaat zijn zwart en zowel de wijzers als de index zijn oplichtend in het donker. Dit elegante horloge past bij elke outfit.

  95.00
 • Pulsar Herenhorloge Chronograaf PT3720X1

  Pulsar Herenhorloge Chronograaf PT3720X1

  Pulsar Horloge type PT3720X1. Een robuust en opvallen horloge. Een goudkleurige band, een zwarte lunette en ook een zwarte wijzerplaat. De wijzerplaat heeft kleur-accenten om de 'klokjes' van de chronograaf. De chronograaf meet tot maximaal 60 minuten in stappen van 1/1 seconden. Het horloge weegt 158 gram, heeft Hardlex glas en is 100 meter waterdicht. Dit model beschikt over een tacymeter. Absoluut een indrukwekkend horloge. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.Een tachymeter is een schaalverdeling op de rand van de wijzerplaat waarmee in combinatie met de secondewijzer de snelheid van een bewegend voorwerp kan worden gemeten. Een tachymeter maakt gebruik van een waarde die in minder dan een minuut wordt gemeten en zet die waarde om in kilometers of mijlen per uur. Vaak zijn dit soort horloges voorzien van een standaardschaal rond het uurwerk op basis van één kilometer. Bij het startpunt wordt de chronograaf geactiveerd, bij het eindpunt is vervolgens de snelheid af te lezen die is gerealiseerd om deze kilometer te overbruggen. Als voorbeeld: Als uw auto er 35 seconden over doet om die kilometer te overbruggen rijdt u 103 kilometer per uur. Doet u er 60 seconden over dan rijdt u 60 kilometer per uur.  Bron: allesoverhorloges.nl 

  177.00
 • Pulsar Herenhorloge Chronograaf PV6003X1

  Pulsar Herenhorloge Chronograaf PV6003X1

  Pulsar Herenhorloge Chronograaf PV6003X1. Mooie en stoere chronograaf met zwarte wijzerplaat en blauwe accenten. Dit prachtige horloge heeft dat geweldig sterke Harlexglas en het horloge is tot 100 meter waterdicht. De chronograaf kan meten in stappen van 1/5 seconden tot maximaal 60 minuten. De wijzers en de index zijn in het donker oplichtend zodat u dan ook kan zien hoe laat het is. Het horloge is voorzien van een Tachymeter. Geniet van dit stoere en trendy horloge.Een tachymeter is een schaalverdeling op de rand van de wijzerplaat waarmee in combinatie met de secondewijzer de snelheid van een bewegend voorwerp kan worden gemeten. Een tachymeter maakt gebruik van een waarde die in minder dan een minuut wordt gemeten en zet die waarde om in kilometers of mijlen per uur. Vaak zijn dit soort horloges voorzien van een standaardschaal rond het uurwerk op basis van één kilometer. Bij het startpunt wordt de chronograaf geactiveerd, bij het eindpunt is vervolgens de snelheid af te lezen die is gerealiseerd om deze kilometer te overbruggen. Als voorbeeld: Als uw auto er 35 seconden over doet om die kilometer te overbruggen rijdt u 103 kilometer per uur. Doet u er 60 seconden over dan rijdt u 60 kilometer per uur.  Bron: allesoverhorloges.nl

  183.00
 • Pulsar Herenhorloge goudkleurig PXH566X1

  Pulsar Herenhorloge goudkleurig PXH566X1

  Pulsar horloge type PXH566X1. Herenhorloge met een stalen goudkleurige kast en een zwart lederen band. De wijzerplaat is wit met zeer duidelijke analoge tijdaanduiding. De lederen band sluit door middel van een gespsluiting. Prachtig model met een elegante en stijlvolle uitstraling. Dit horloge heeft dat mooie en sterke Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  91.10
 • Pulsar Herenhorloge met leren band en volle wijzerplaat PXH565X1

  Pulsar Herenhorloge met leren band en volle wijzerplaat PXH565X1

  Pulsar Herenhorloge type PXH565X1. Mooi elegant herenhorloge met een zilverkleurige stalen kast en een zwart lederen band welke sluit door middel van een gespsluiting. Het horloge heeft een witte wijzerplaat met datumweergave en is voorzien van en volle wijzerplaat. met zeer duidelijke cijfers. Dit model is voorzien van dat sterke Hardlexglas en u heeft 2 maanden garantie op het uurwerk.

  78.00