Seiko Horloges Heren

Ben jij opzoek naar een stijlvol Seiko horloge voor heren? Dan ben je op Horloges4u op het juiste adres.

Bij ons vind je het grootste Seiko horloges assortiment van heel Nederland. Zo heb je een enorme keuze uit het gehele assortiment Seiko horloges. Deze horloges zijn afkomstig uit tientallen Nederlandse webwinkels. Deze webwinkels staan bekend als zeer betrouwbare webwinkels, die ook nog eens een zeer goede service bieden aan hun klanten. Wist je dat Seiko een van de oudste horloge merken ter wereld is? Seiko is in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, direct vanaf het begin was er enorme ambitie voor innovatie. Door de pure passie voor horloges werd al snel de eerste Seiko fabriek een feit. Seiko begon met het produceren van zakhorloges. Vanaf het begin af aan is elk onderdeel van een Seiko horloge zelf gemaakt. Deze traditie is momenteel nog steeds op gang. De gehele Seiko horloges voor heren bestaan uit door Seiko zelf gemaakte onderdelen. Seiko horloges heren staan bekend als kwalitatief zeer goede horloges. De designers van Seiko zijn naast het maken van stijlvolle designs nog altijd bezig met het innoveren van de horloges. De Seiko horloges voor heren zijn gericht op het midden en hogere segment. De horloges gericht op het hogere segment hebben een zeer gedetailleerde wijzerplaat. Deze wijzerplaten zijn met uiterste precisie gemaakt. Zoals eerder genoemd is een van de grootste drijfveren van Seiko de innovatie. Begonnen met zakhorloges en inmiddels zijn er Seiko horloges waarop je tv kunt kijken. Op Horloges4u is het complete aanbod van Seiko horloges verzameld op een pagina. Zo kun je alle Seiko horloges heren overzichtelijk op een pagina bekijken. Vervolgens kun je filteren op prijs, materiaal, sluiting, kleur band en ga zo maar door. Met meer dan 50 Seiko horloges is het doormiddel van een filter gemakkelijk zoeken naar een bepaalde kleur of prijs. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een goudkleurig horloge dan kan je simpel hierop filteren, vervolgens krijg je alle goudkleurige Seiko horloges heren te zien. Zo hoef je nooit meer tientallen horloges langs te scrollen opzoek naar het juiste horloge. Bij Horloges4u ben je altijd het voordeligst uit, vergelijk gemakkelijk en snel alle Seiko horloges heren die op dit moment op de markt zijn.

Resultaat 1–12 van de 65 resultaten wordt getoond

 • Seiko 'Presage' Herenhorloge Automaat SRPA13J1

  Seiko 'Presage' Herenhorloge Automaat SRPA13J1

  Seiko 'Presage' Herenhorloge Automaat SRPA13J1. Een mooi, als automaat, uitgevoerd horloge. Dit horloge heeft een zilverkleurige kast en een zwarte leren band. Dit model heeft een saffierglas wat het horloge extra sterk maakt en de duurzaamheid verlengd. Dit model is uitgevoerd als een automaat. Dat wil zeggen dat er een veer wordt opgewonden die voor de nodige energie zorgt. Als de veer helemaal is opgewonden heeft het horloge een energiereserve van ca. 41 uur. Door de beweging van de pols of door het draaien aan de kroon wordt de veer opgewonden. Het tikgetal van het horloge bedraagt 21.600 en dit model heeft 23 jewels. Een mechanisch horloge functioneert zonder batterij en kent een grotere afwijking dan Quartz, Kinetic of Spring Drive horloges. Bijvoorbeeld: -15/+25sec per dag. De achterzijde van het horloge bestaat uit Harlexglas zodat u in het uurwerk kan kijken. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  368.00
 • Seiko Herenhorloge 'Automaat' Sports SNZG11K1

  Seiko Herenhorloge 'Automaat' Sports SNZG11K1

  Seiko Herenhorloge Automaat Sports SNZG11K1. Een modern en trendy horloge, uitgevoerd als Automaat. De kast is zilverkleurig en de band is blauw, net als de wijzerplaat. Het horloge heeft een energiereserve, als de hoofdveer helemaal is opgewonden, van ca. 41 uur. Het horloge weegt 82 gram en heeft Hardlexglas aan de voor- en aan de achterzijde. U kunt dus in het horloge kijken. Dit model is uitgevoerd met een 24-uurs wijzer. De band is gemaakt van nylon en is tot 100 meter waterdicht. Zowel de wijzers als de index zijn lichtgevend in het donker.

  196.00
 • Seiko Herenhorloge 'Premier' goudkleurig SKP396P1

  Seiko Herenhorloge 'Premier' goudkleurig SKP396P1

  Seiko Herenhorloge 'Premier' goudkleurig SKP396P1. Mooi en chque horloge uit de premier-serie van Seiko. Deze uitvoering heeft een zwarte band met gesp-sluiting en een goudkleurige kast. De wijzerplaat is wit. Dit horloge heeft dat geweldig harde saffierglas die heel moeilijk te beschadigen valt. het horloge weegt 38 gram en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  387.00
 • Seiko Herenhorloge 'Premier' SRK033P1

  Seiko Herenhorloge 'Premier' SRK033P1

  Seiko Herenhorloge 'Premier' SRK033P1. Mooi en chique herenhorloge uit de Premier-serie. Het horloge is volledig zilverkleurig uitgevoerd en de wijzerplaat is wit. Dit model is voorzien van dat geweldige saffierglas wat de duurzaamheid van het horloge sterk kan verlengen. Het horloge weegt 110 gram en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  398.00
 • Seiko Herenhorloge 'Premier' Zwarte wijzerplaat SKP393P1

  Seiko Herenhorloge 'Premier' Zwarte wijzerplaat SKP393P1

  Seiko Herenhorloge 'Premier' SKP393P1. Mooi en chique herenhorloge. Vorzien van een zilverkleurige kast en band. de wijzerplaat is zwart. Dit elegante horloge is voorzien van dat geweldige, vrijwel krasvrije, saffierglas. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  410.00
 • Seiko Herenhorloge 'Prospex' Automaat SRP775K1

  Seiko Herenhorloge 'Prospex' Automaat SRP775K1

  Seiko Herenhorloge Prospex Automaat SRP775K1. Dit horloge wordt ook wel de 'Diver' genoemd. Dit model is tot 200 meter waterdicht. Dit horloge is voorzien van lichtgevende wijzers en index en natuurlijk een geschroefde kroon. De energiereserve bedraagt, als het horloge helemaal is opgewonden, zo'n 41 uur. Zowel kast als de band zijn zilverkleurig. Het gewicht van dit stoere horloge bedraagt 182 gram en dit model heeft een roterende lunette. 

  450.00
 • Seiko Herenhorloge Automaat Bicolor SNKL47K1

  Seiko Herenhorloge Automaat Bicolor SNKL47K1

  Seiko Herenhorloge Automaat Bicolor SNKL47K1. Goud- en zilverkleurig horloge. Deze automaat heeft een witte wijzerplaat met een goudkleurige index. Dit horloge is mechanisch uitgevoerd, dat wil zeggen dat het horloge wordt aangedreven door een veer. De veer, de hoofdveer, wordt opgewonden door de beweging van de pols. Indien de hoofdveer helemaal is opgewonden heeft het horloge een gangreserve van 41 uur. Het tikgetal is 21.600. Een mechanisch horloge loopt nooit helemaal gelijk en kan dus iets afwijken van de werkelijke tijd. Het horloge is aan de voor- en achterzijde voorzien van Hardlexglas. U kunt vanaf de achterzijde in het horloge kijken. Het horloge is spatwaterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  175.00
 • Seiko Herenhorloge Automaat Blauwe wijzerplaat SNKL43K1

  Seiko Herenhorloge Automaat Blauwe wijzerplaat SNKL43K1

  Seiko Herenhorloge Automaat Blauwe wijzerplaat SNKL43K1. Een eenvoudig ogend, doch erg mooi horloge. Uitgevoerd met een zilverkleurige kast en een zilverkleurige band die sluit middels een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat is blauw. De veer van deze automaat wordt door de beweging van de pols opgewonden. Als de hoofdveer opgewonden is heeft het horloge een energiereserve van 41 uur. Hand-opwinding is niet mogelijk. U kunt vanaf de achterkant in het horloge kijken en het uurwerk werkend bezig zien. Dit horloge is voorzien van dat mooie Hardlexglas. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk en het horloge is spatwaterdicht.

  137.00
 • Seiko Herenhorloge Automaat Diver SKX007K1

  Seiko Herenhorloge Automaat Diver SKX007K1

  Seiko Herenhorloge Automaat SKX007K1. Kaliber 7S26. Een stoer en duidelijk horloge. Een zwarte degelijke urethaan band, zilverkleurige kast en zwarte wijzerplaat. De (schroef)kroon zit goed beschermd en nagenoeg stootvrij in de kast. Zowel de wijzers als de index zijn lichtgevend, zodat u ook in het donker kan zien hoe laat het is. Het horloge weegt 104 gram en is voorzien van dat harde Hardlex glas. Het horloge is uitgevoerd als een automaat. dat betekent dat de  „ouderwetse” veer door de beweging van de pols wordt opgewonden. Als de veer geheel opgewonden is heeft het horloge een energiereserve van 41 uur. Het tikgetal van de automaat bedraagt 21.600 per uur en het aantal jewels bedraagt 21. Een mechanisch horloge functioneert zonder batterij en kent een grotere afwijking dan Quartz. Ongeveer -15/+25 sec per dag. Het horloge is 200 meter waterdicht en dus van „Duiker” kwaliteit. Een robuust en stoer horloge.

  335.00
 • Seiko Herenhorloge Automaat SKX007K2

  Seiko Herenhorloge Automaat SKX007K2

  Seiko Horloge Automaat type SKX007K2. Kaliber 7S26. Geen kinderachtig horloge deze “Diver”. Een zilverkleurige stalen band en kast. Met een zwarte wijzerplaat en zwarte roterende lunette. Het horloge weegt 146 gram en heeft dat harde Hardlex glas. Zowel de wijzers als de index op de wijzerplaat zijn lichtgevend en de kroon kan tegen de kast aangeschroefd worden, Op de foto kunt u goed zien dat de kroon, door de vormgeving van de kast, beschermd wordt tegen stoten. Bij een automaat wordt er een veer in het uurwerk opgewonden. Dit opwinden geschiedt door de beweging van uw pols. Als de veer helemaal gespannen is heeft het horloge een energiereserve van 41 uur. Het tikgetal is 21.600 per uur en het uurwerk heeft 21 jewels. Dit juweeltje is 200 meter waterdicht en een echt stoer horloge.

  355.00
 • Seiko Herenhorloge automaat SNKL41K1

  Seiko Herenhorloge automaat SNKL41K1

  Seiko Herenhorloge automaat SNKL41K1. Dit automatisch horloge heeft een zilverkleurige band die sluit middels een vouwsluiting met drukker en een zilverkleurige kast. De wijzerplaat is wit uitgevoerd. De hoofdveer van dit mechanisch horloge wordt opgewonden door de beweging van de pols. Indien de hoofdveer helemaal is opgewonden heeft het horloge een gangreserve van 41 uur. Mechanische horloges lopen niet zo secuur als een quartz horloge en kunnen iets voor of iets achter lopen. Dit model is voorzien van dat mooie en harde Hardlexglas, zowel aan de voor- als aan aan de achterzijde. U kunt aan de achterzijde dan ook in het uurwerk zelf kijken. Het horloge is spatwaterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  137.00
 • Seiko Herenhorloge Automaat SNKL45K1

  Seiko Herenhorloge Automaat SNKL45K1

  Seiko Herenhorloge Automaat SNKL45K1. Voorzien van een zilverkleurige band die middels een vouwsluiting met drukker sluit. De kast is eveneens zilverkleurig. De wijzerplaat is zwart en voorzien van een datum. Dit horloge is mechanisch, dat wil zeggen dat de hoofdveer door de beweging van de pols wordt opgewonden. Als de hoofdveer helemaal is opgewonden heeft dit horloge een gangreserve van 41 uur. Het tikgetal is 21.600. Een mechanisch horloge loopt nooit zo secuur als een quartz horloge en kan dus iets in tijd afwijken. Dit modelis spatwaterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde heeft dit horloge Hardlexglas. U kunt aan de achterzijde in het uurwerk kijken.

  137.00