Zakhorloge

Ben jij opzoek naar zakhorloges? Dan ben je op Horloges4u op het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan zakhorloges, dit assortiment is afkomstig uit verschillende Nederlandse webwinkels. Deze webwinkels voldoen aan alle eisen van Horloges4u, zo weet je zeker dat je jouw zakhorloge bij een betrouwbare zakhorloge winkel besteld.

Grootste aanbod en beste merken zakhorloges
Het uitgebreide aanbod aan zakhorloges bestaat uit verschillende bekende merken als Mondaine, Davis, Lasita en nog tientallen andere horloge merken.
Ons assortiment is samengesteld uit het aanbod van zeer betrouwbare webwinkels, variërend van grote warenhuizen en winkelketens tot dat van exclusieve juweliers en horloge specialisten. Sorteer de zakhorloges eenvoudig op de eigenschappen die jij belangrijk vindt : merk, prijs, materiaal, kleur en de afmetingen van het zakhorloge.

Zakhorloges – helemaal van deze tijd
Voor de 20e eeuw was het grootste deel aan horloges zakhorloges. Zoals de naam al verraad werden deze horloges in een zak of vest gedragen. In de meeste gevallen waren deze zakhorloges voorzien van een ketting, zo kon het horloge bevestigd worden aan de broek of riem. En werd de kans op kwijtraken een stuk kleiner. Waarschijnlijk herkende je het woord zakhorloges uit oudere films waarbij het zakhorloge tevoorschijn werd gehaald om te kijken hoe laat het was. Wat veel mensen niet weten is dat zakhorloges nog steeds veel gedraagt en verkocht worden. Zakhorloges zijn dus helemaal niet ouderwets!

Alle soorten en maten zakhorloges
De meeste zakhorloges worden geleverd inclusief ketting. Het kan ook voorkomen dat een horloge exclusief ketting wordt aangeboden. Dit wordt uiteraard duidelijk omschreven op de product pagina van het zakhorloge.

In ons assortiment kom je zakhorloges tegen met en zonder boven klep. Zakhorloges zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Zo is er voor iedere horlogedrager wel een geschikt zakhorloge te vinden in ons uitgebreide aanbod aan zakhorloges.

Voor het grootste zakhorloge assortiment van Nederland ga je naar Horloges4u!

No products were found matching your selection.