[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_tour][vc_tab title=”Gebruik van Horloges4u” tab_id=”1392981116-1-4″][vc_toggle title=”Is Horloges4u een online winkel?” open=”false”]Nee. Horloges4u is geen online shop maar een onafhankelijk metashopping platform dat uitsluitend de infrastructuur levert voor andere online winkels. Het metashopping platform van Horloges4u kan gezien worden als een winkelcentrum gericht puur op de verkoop van horloges en accessoires, waarbij onafhankelijke online winkels zijn samengevoegd op één plek. Wilt je een product bestellen? Dan word je doorverwezen naar de desbetreffende online winkel waar je vervolgens een bestelling kan plaatsen.

Je ontvangt een koopovereenkomst nadat jouw bestelling is voltooid. Deze is niet van Horloges4u maar van de online shop in kwestie, die ook jouw contract partner is.

Alle vragen die je hebt met betrekking tot bestellingen of retouren dienen gericht te worden aan de respectievelijke online winkel waar het product is aangekocht.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Waarom word ik doorverwezen naar de andere website voor mijn aankoop?” open=”false”]Horloges4u is geen online shop, maar biedt webshops een infrastructuur om hun aanbod aan horloges, te positioneren binnen het metashopping platform. Door Horloges4u te gebruiken profiteer jij van onze innovatieve zoektechnologie die toegang biedt tot een zeer groot assortiment aan horloges en accessoires van verschillende online shops. Als je eenmaal hebt gevonden wat je zocht, dan word je doorverwezen naar de website van de betreffende webwinkel waar je vervolgens jouw gewenste horloge kan bestellen. Dit wordt nogmaals duidelijk gemaakt in een tussenpagina waarin wordt aangegeven dat je wordt doorgestuurd en wordt bedankt voor het gebruik van Horloges4u. [/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat gebeurd er als ik een probleem heb met mijn bestelling?” open=”false”]Neem dan contact op met de webwinkel bij wie je jouw bestelling geplaatst hebt, want het betreft hier jouw contract partner. Horloges4u is zelf geen online shop. In tegenstelling tot jouw contract partner, hebben wij geen toegang tot jouw bestelling. Wij selecteren onze partner shops zorgvuldig in combinatie met waarde en kwaliteit.

Indien je van mening bent dat één van de shops niet thuis hoort op ons klantvriendelijke metashopping platform omdat de kwaliteit en service van de desbetreffende onvoldoende is, neem dan alstublieft contact met ons op via het contactformulier. Wij verzamelen eventuele klachten en kunnen op basis daarvan besluiten het aanbod van de desbetreffende winkel (tijdelijk) te schorsen. [/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat moet ik doen om een product te ruilen of retourneren?” open=”false”]Indien je een product wenst te ruilen of te retourneren neem dan contact op met de webwinkel bij wie je jouw bestelling geplaatst hebt. De webwinkel waarvan je de orderbevestiging hebt ontvangen is jouw contract partner. Horloges4u is zelf geen online shop. In tegenstelling tot jouw contract partner, hebben wij geen toegang tot jouw bestelling. Producten ruilen of retourneren is wellicht mogelijk onder de voorwaarden van de online shop bij wie je een bestelling heeft geplaatst. Het is bij wet verplicht dat webwinkels een retourtermijn van minimaal 14 dagen bieden. Dit geldt dus ook voor de aangesloten webwinkels op het Horloges4u metashopping platform. De ruil- en retourneer voorwaarden zijn meestal te vinden binnen de paragraaf Voorwaarden & Condities op de website van de betreffende online shop.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat moet ik doen als ik zie dat de informatie op Horloges4u afwijkt met dat van de webshop?” open=”false”]Dagelijks worden de productpagina’s geupdate met de laatste informatie. Toch kan het wel eens voorkomen dat de informatie niet 100% nauwkeurig lijkt te zijn om er geen realtime koppeling is met het aanbod op de webshop. In dat geval is de informatie op de webshop van de aanbieder altijd leidend. Informeer ons over de geconstateerde fout zodat wij deze kunnen herstellen. Indien je ons niet informeert wordt deze doorgaans binnen 24 uur automatisch geactualiseerd. Bij het aanbod van sommige webwinkels kan dit iets langer duren vanwege het enorme productassortiment. [/vc_toggle][/vc_tab][vc_tab title=”Informatie voor webshopeigenaren” tab_id=”1392981545103-3-8″][vc_toggle title=”Kunnen mijn artikelen ook op horloges4u?” open=”false”]Ja dat kan. We hebben daar wel enkele eisen voor. Neem contact met ons op om de details te bespreken. Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw aanbod op ons platform te etaleren. [/vc_toggle][vc_toggle title=”Waar moet mijn webwinkel aan voldoen?” open=”false”]Om jouw artikelen aan te kunnen bieden op Horloges4u dien je te beschikken over een geldige, up-to-date XML of CSV datafeed, welke minimaal wekelijks wordt ververst. In deze datafeed moeten minimaal 100 (relevante) producten (horloges) staan.

De eisen die wij stellen aan de webwinkel zelf zijn:

 • Prijzen in € zijn inclusief BTW
 • Minstens 100 horloges
 • Producten zijn uit (eigen) voorraad leverbaar
 • Maximale levertijd van 10 werkdagen
 • Nederlandse productbeschrijvingen
 • Minstens twee betalingsmogelijkheden bij jouw webshop
 • Geldige algemene voorwaarden
 • De algemene voorwaarden zijn voor iedereen te begrijpen en overal toegankelijk

Op Horloges4u wordt de volgende informatie over de webshops gegeven, het is daarom verstandig dat je hier goed op scoort om voldoende traffic te mogen ontvangen. Bovendien zijn de onderstaande variabelen direct van positie invloed op uw conversie cijfers:

 • Verzendkosten
 • Zichttermijn
 • Gratis retourmogelijkheden
 • Webwinkel keurmerk
 • Klantenbeoordeling

[/vc_toggle][/vc_tab][/vc_tour][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]