Breil

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

 • Breil Damehorloge Manta Sport TW1578

  Breil Damehorloge Manta Sport TW1578

  Breil Damehorloge Manta Sport TW1578. Mooi en elegant Breil horloge. Voorzien van een zilverkleurige band die sluit middels een vouwsluiting met drukker. De rand van de zilverkleurige kast is bezet met Swarovski kristallen. De kroon wordt door de speciale vormgeving van de kast tegen stoten beschermd. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en heeft dat harde Hardlexglas. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  173.00
 • Breil Dameshorloge 'Breilogy' zilverkleurig TW1444

  Breil Dameshorloge 'Breilogy' zilverkleurig TW1444

  Breil zilverkleurig Dameshorloge 'Breilogy' TW1444. Prachtig ontworpen horloge met rondom uitgevoerd Swarovski-kristallen. De wijzerplaat is wit en heeft een goudkleurige opdruk met een 'glinstering van diamant' effect. Wat een mooi horloge! Het horloge is 50 meter waterdicht dus u mag ermee douchen. 2 Jaar garantie op het uurwerk. Geniet van dit chique en trendy horloge. 

  189.00
 • Breil Dameshorloge 'Contempo Lady' Zwart TW1564

  Breil Dameshorloge 'Contempo Lady' Zwart TW1564

  Breil Dameshorloge 'Contempo' Zwart TW1564. Dit mooie en chique horloge heeft een zilverkleurige kast en een zwarte band met gespsluiting. U heeft 2 jaar garantie  op het uurwerk. Het horloge is voorzien van Hardlex mineraal glas en heeft een mooie zwarte wijzerplaat. De wijzerplaat is voorzien van Swarovskistenen en geven het horloge een extra elegant uiterlijk. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht. De wijzers en index lichten op in het donker als het horloge kort van te voren aan licht is blootgesteld. Een elegant maar ook wel stoer dameshorloge.

  97.00
 • Breil Dameshorloge 'Endorse Lady' Chronograaf TW1553

  Breil Dameshorloge 'Endorse Lady' Chronograaf TW1553

  Breil Dameshorloge 'Endorse Lady' Chronograaf TW1553.  Dit prachtige en stoere horloge heeft een zilverkleurige kast en een zilverkleurige band. De band is voorzien van een luxe vouwsluiting. De wijzerplaat heeft een Parelmoerkleur. De kroon is gedeeltelijk beschermd tegen stoten van buitenaf en dit model is tot 100 meter waterdicht. De chronograaf kan (met pauzes) in stappen van 1/1 seconde meten tot maximaal 60 minuten. Een mooi horloge met Swarovskistenen op de wijzerplaat voor de stoere vrouw. 

  180.00
 • Breil Dameshorloge 'Plaza' Goudkleurig TW1581

  Breil Dameshorloge 'Plaza' Goudkleurig TW1581

  Breil Dameshorloge 'Plaza' Goudkleurig TW1581 Dit mooie en chique horloge heeft een goudkleurige kast en een goudkleurige band. De prachtige Milanese band is voorzien van een haaksluiting. De band geeft het horloge een hoog 'sieraad' karakter. De wijzerplaat is wit uitgevoerd. Een mooi en trendy horloge die spat waterdicht is. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk van dit elegante horloge. 

  152.00
 • Breil Dameshorloge 'Plaza' Rosé TW1580

  Breil Dameshorloge 'Plaza' Rosé TW1580

  Breil Dameshorloge 'Plaza' Rosé TW1580. Dit mooie en chique horloge heeft een rosé-kast en een rosé-band. De prachtige Milanese band is voorzien van van een haaksluiting en de wijzerplaat van deze uitvoering heeft een mooie witte kleur. Het horloge heeft dat mooie Hardlexglas en is tot 30 meter spat-waterdicht. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk

  122.00
 • Breil Dameshorloge Beaubourg Roze band TW1596

  Breil Dameshorloge Beaubourg Roze band TW1596

  Breil Dameshorloge Beaubourg Roze band TW1596. Een uiterst chique Breil horloge. Uitgevoerd met een roze band die sluit door een drukknop systeem. De wijzerplaat is wit met een streepjes-index. De kast is goudkleurig uitgevoerd en het horloge heeft dat harde Hardlex glas. De wijzers zjn voorzien van een fluorescerende laag zodat u in het donker ook kan zien hoe laat het is. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  105.00
 • Breil Dameshorloge Claridge Blauwe wijzerplaat TW1586

  Breil Dameshorloge Claridge Blauwe wijzerplaat TW1586

  Breil Dameshorloge Claridge Blauwe wijzerplaat TW1586. Heel mooi en chique Breil horloge met een zilverkleurige band en een blauwe wijzerplaat. Op de kroon zit een prachtige cabochon knop die het horloge een extra elegante uitstraling geeft. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  153.00
 • Breil Dameshorloge Claridge Parelmoer wijzerplaat TW1587

  Breil Dameshorloge Claridge Parelmoer wijzerplaat TW1587

  Breil Dameshorloge Claridge Parelmoer wijzerplaat TW1587. Een mooi en chique Breil horloge mede dankzij de prachtige cabochon knop die op de kroon zit. De band is zilverkleurig en sluit middels een vouwsluiting met drukker. De Parelmoerkleurige wijzerplaat heeft een index van Swarovski kistallen. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Het horloge heeft vanzelfsprekend dat harde en mooie Hardlex glas.

  131.50
 • Breil Dameshorloge Claridge Swarovski kristallen TW1585

  Breil Dameshorloge Claridge Swarovski kristallen TW1585

  Breil Dameshorloge Claridge TW1585. Mooie en elegant Breil horloge zoals Breil dat bedoeld heeft. Een prachtige zilverkleurige band en kast. De wijzerplaat is heel licht blauw. De index van de wijzerplaat bestaat uit stenen van Swarovski wat het horloge een hele mooie en chique uitstraling geeft. Dit model is voorzien van dat harde hardlexglas en de kroon heeft een prachtige Cabochon-knop. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. 

  153.00
 • Breil Dameshorloge Manta City TW1614

  Breil Dameshorloge Manta City TW1614

  Breil Dameshorloge Manta City TW1614. Een echt horloge van Breil, voorzien van een zilverkleurige band die sluit middels een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat is donkergrijs. De wijzers hebben een fluorescerende laag waardoor je in het donker ook kan zien hoe laat het is. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en is voorzien van dat harde Hardlexglas. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  163.00
 • Breil Dameshorloge Manta City TW1617

  Breil Dameshorloge Manta City TW1617

  Breil Dameshorloge Manta City TW1617. Mooi en chique Breilhorloge. Voorzien van een zilverkleurige band die sluit met een vouwsluiting met drukker. De wijzerplaat is wit en voorzien van een streepjes index. Dit model heeft dat harde en mooie Hardlexglas. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. 

  172.00