Casio

Ben jij opzoek naar een Casio horloge? Of je nou opzoek bent naar een G-shock of een Baby-G horloge van het merk Casio? Op Horloges4u vind je het allemaal. Met het grootste Casio assortiment van Nederland zit er voor iedere horlogedrager wel een horloge bij die aan alle wensen voldoet.

Al jaren worden er Casio horloges ontwikkelt met extra functies. Horloges zijn oorspronkelijk bedoelt om er de tijd mee aan te geven. In 1976 begon Casio met het uitbrengen van de eerste horloges met meer dan 10 functies. Casio is een horlogemerk dat bekend staat als innovatief bedrijf. Casio horloges zijn verkrijgbaar met functies als snooze, timer, stopwatch, thermometer, kompas en nog veel meer. Voor iedere gelegenheid is er wel een Casio horloge te vinden. Of je nou opzoek bent naar een waterdicht horloge of een trendy en casual horloge je vind het allemaal in het gevarieerde horloge assortiment van Horloges4u. Een wereld bekende Casio collectie is de G-shock collectie. Deze G-shock horloges zijn zeer stijlvol ontworpen. Doordat het horloge gemaakt is van kwaliteitsmaterialen hebben de G-shock horloges een zeer lange levensduur. Daarnaast kunnen ze zeker tegen een stootje. Een G-shock horloge kan een vrije val van 10 meter doorstaan dit zegt wat over dit robuuste model. Al adviseren wij niet om dit uit te proberen dit is simpelweg zonde van het schitterende horloge. De batterij in de G-shock horloges gaat ongeveer 10 jaar mee. Dit is zeer uniek voor een horloge met een groot aantal extra functies. Overigens zijn alle G-shock modellen 20 ATM waterdicht. Op deze manier kan je het G-shock horloge gewoon blijven dragen tijdens het watersporten of afwassen. G-shock horloges zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Elk model heeft zo zijn eigen functionaliteiten. De functionaliteiten die verschillende G-shock horloges bijvoorbeeld hebben is de radio functie, world time, led verlichting, dagalarm en chronograaf functie. G-shock horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zo zit er voor iedere outfit of persoonlijkheid wel een horloge tussen. G-shock horloges zijn geschikt voor zowel dames als heren. Door de ongekende populariteit van de G-shock worden de horloges van het merk Casio gedragen door verschillende bekende sporters, wereldsterren en BN’ers. Alle G-shock modellen hebben een zeer strak ontwerp ook is er gelet op ieder detail. Nog een zeer populaire collectie van Casio zijn de Baby-G horloges. Deze Baby-G collectie is gebaseerd op G-shock serie. Het grootste verschil is dat deze Casio horloges gemaakt zijn voor de kleinere pols. Hiermee spreken ze de doelgroep dames en tieners aan. Ook deze Casio horloges zijn waterdicht en dus prima geschikt om te dragen tijdens watersporten als zwemmen, wakeboarden, kanoën en nog veel meer. De Baby-G horloges kunnen tegen een stootje en zijn daarmee ook zeer geschikt voor de jeugd.

Online Casio horloges kopen doe je bij Horloges4u. Bij ons heb je keuze uit het grootste assortiment horloges van Nederland. Het aanbod is afkomstig uit verschillende Nederlandse webwinkels. Deze webwinkels staan bekend als zeer betrouwbare webwinkels. Zo weet je zeker dat je jouw horloge koopt via een betrouwbare webwinkel.

Alle 6 resultaten

 • Casio Edifice Herenhorloge EF-125D-1AVEF

  Casio Edifice Herenhorloge EF-125D-1AVEF

  Casio Edifice Herenhorloge EF-125D-1AVEF. Zowel de index als de wijzers hebben een fluorescerend laagje waardoor de wijzers en index in het donker oplichten. Het glas van dit mooie horloge is bol zodat de weerstand tegen druk groter is. De bodem van het horloge is verschroefd zodat het verwisselen van een batterij erg eenvoudig is. De waterdichtheid van dit stoere horloge bedraag 10 atmosfeer. U mag er dus mee zwemmen. Dit model weegt ca. 120 gram.

  129.00
 • Casio Edifice Herenhorloge EF-125D-7AVEF

  Casio Edifice Herenhorloge EF-125D-7AVEF

  Casio Edifice Herenhorloge EF-125D-7AVEF. Zowel de index als de wijzers hebben een fluorescerend laagje waardoor de wijzers en index in het donker oplichten. De wijzerplaat is wit. Het glas van dit mooie horloge is bol zodat de weerstand tegen druk groter is. De bodem van het horloge is verschroefd zodat het verwisselen van een batterij erg eenvoudig is. De waterdichtheid van dit stoere horloge bedraag 10 atmosfeer. U mag er dus mee zwemmen. Dit model weegt ca. 120 gram.

  129.00
 • Casio G-Shock Chronograaf Antimagnetisch GA-110-1AER

  Casio G-Shock Chronograaf Antimagnetisch GA-110-1AER

  G-SHOCK horloge, GA-110-1AER. Dit horloge is uitgevoerd met een zwarte kast met donkergrijze wijzerplaat. Dit type heeft een analoge-digitale tijdsaanduiding, dag-, datum- en maandaanduiding. Uitgevoerd met een zwarte horlogeband en gespsluiting. Een stoer en trendy horloge met veel mogelijkheden. Dit model is antimagnetisch. De behuizing is zo geconstrueerd dat deze afgeschermd wordt tegen magnetische invloeden van buitenaf. Met de Wereldklok-functie kan je beschikken over 29 verschillende tijdzones. Dit horloge is tevens voorzien van een Auto LED-lampje. Met een licht draaiende beweging van de pols laat je de ledlampjes van het display oplichten. Dit type is, net als alle andere G-SCHOCKS schokbestendig. De Countdowntimers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. Vervolgens tellen ze automatisch weer terug vanaf de vooraf ingestelde tijd. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld. Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor intervaltraining. De stopwatch meet met een precisie van eenduizendste seconde de tussentijd en eindtijd. Signalen bevestigen de selectie van start/stop. De meetcapaciteit is max.100 uur. Het horloge beschikt over 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Er kan ook een tijdsignaal per uur worden geactiveerd dat elk heel uur aangeeft. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Dankzij de Snooze-functie wordt na het uitschakelen van het alarm deze weer na een paar minuten aangezet. De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken – direct wordt de gemiddelde snelheid weergegeven. Deze uitvoering heeft ook een Automatische kalender. Als deze eenmaalingesteld is geeft deze altijd de juiste datum aan. Je kan kiezen voor een 12-uurs of 24-uurs tijdweergave. De batterij heeft een levensduur van ca. 2 jaar en het horloge is 200 meter waterdicht, dus je mag ermee duiken. Een stoer en robuust horloge.Klik hier voor een Youtube filmpje over dit horloge.

  127.50
 • Casio G-Shock GA-110DC-2AER

  Casio G-Shock GA-110DC-2AER

  Casio G-Shock GA-110DC-1AER. Dit prachtige en stoere horloge heeft een ingebouwde LED-verlichting die door een lichte beweging van de hand wordt geactiveerd. Natuurlijk is ook deze G-Shock schokbestendig en antimagnetisch uitgevoerd. Het horloge kent 29 instelbare wereldtijden. De Stopwach/Chronograaf kan (met tussentijden) en een kleinste meting van 1/1000 seconden maximaal 100 uur meten. De countdown-timers helpen u herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. Bijzonder handig bij bijvoorbeeld medicijngebruik. U heeft het gebruik van 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een geluids-signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. U kunt zich niet verslapen met de 'Snooze-functie'. Als het signaal wordt uitgezet klinkt deze na enkele minuten opnieuw. U beschikt over een automatische kalender. Eenmaal ingesteld geeft deze altijd de juiste datum aan. U heeft de keuze tussen een 12-uurs of een 24-uurs tijdsaanduiding. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en weegt ca. 72 gram.

  147.50
 • Casio G-Shock Steel GST-210D-1AER

  Casio G-Shock Steel GST-210D-1AER

  Casio G-Shock GST-210D-1AER. Dit mooi en stoere horloge heeft Super-auto-Led-Light. Zodra het omgevingslicht verzwakt zorgt een draai met uw pols er voor dat de display van het horloge vooral helder en kleurrijk verlicht wordt. Natuurlijk is dit horloge tril- en schokbestendig. De wijzersen index hebben een fluorescerende laag waardoor deze oplichten in het donker als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. De Wereldtijd klokfunctie kan de juiste tijd aangeven in maximaal 29 verschilende tijdzones. De Stopwach kan meten in stapen van 1/100 seconden tot maximaal 24 uur. De countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 1 uur vooraf worden ingesteld Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor een training. Dit model heeft 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Verslapen is er dankzij de snoozefunctie niet meer bij. De Knopgeluiden kunnen naar keuze aan of uitgezet worden. Reeds ingestelde alarmen geven dan nog wel een geluidssingnaal. De automatische kalender geeft, als deze éénmaal is ingesteld, altijd de juiste datum aan. U kunt ook kiezen voor een 12-uurs of een 24-uurs uitlezing. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en weegt 195 gram. Kijk hier voor een promotiefilmpje over de Casio G-Shock Steel.

  345.00
 • Casio Herenhorloge Edifice EF-129D-1AVEF

  Casio Herenhorloge Edifice EF-129D-1AVEF

  Casio Edifice Herenhorloge EF-129D-1AVEF. Een prachtig horloge met dag- en datumaanduiding. Door de vormgeving van de kast is de kroon redelijk beschermd tegen beschadigingen van buitenaf. Dit stoere horloge is tot 100 meter waterdicht. De wijzerplaat is zwart en de band heeft een zilverkleur. Zowel de index als de wijzers hebben een fluorescerend laagje zodat je in het donker ook kan zien hoe laat het is. De bodemdeksel zit geschroefd zodat een batterijwissel erg eenvoudig is.

  79.90