Michael Kors

Als het om mode gaat is Michael Kors één van dé grote designers. Of het nu om schoenen, tassen of zonnebrillen gaat. Michael Kors loopt als merk voorop. Dat geldt dan natuurlijk ook voor de horloges van de Amerikaanse ontwerper. Hier op Horloges4u vind je dan ook de tofste horloges van dit merk. Jouw nieuwe klokje shop je hier.

Michael Kors horloges

De in 1959 geboren New Yorker Michael Korst, toen nog Karl Anderson Jr, verkoopt en designt al vanaf zijn tienerjaren zijn eigen mode- en fashionlijnen. Vanaf 1981 begint hij dan een merk onder zijn (nieuwe) eigen naam. Onder deze vlag wordt mode voor zowel mannen als vrouwen gemaakt. Uiteraard komen daar ook de nodige accessoires bij kijken. De strakke stijl van het New Yorkse modemerk leent zich uitstekend voor horloges. Van vrouwelijke, zilveren minimalistische polshorloges tot robuuste gitzwarte klokken, er is van alles te vinden in het aanbod van Michael Kors.

Op Horloges4u vind je gemakkelijk en snel het horloge dat volledig bij jou past. Zo weet jij zeker dat je een polshorloge kunt vinden die helemaal aansluit bij de stijl die jij uitdraagt. Maak jouw outfit compleet met een horloge van Michael Kors. Gebruik onze filters om de ideale, kleur, vorm en prijs te vinden en koop vervolgens jouw nieuwe aanwinst via Horloges4u. Wij bieden de beste en voordeligste horlogemodellen aan voor jouw beoogde budget. Shop jouw nieuwe watch dus hier.

No products were found matching your selection.