Skagen

Op zoek naar prachtige horloges van Skagen? Zoek dan niet verder. Hier op Horloges4u vind jij eenvoudig jouw toffe, nieuwe Skagen horloge in de sale of uitverkoop. Gebruik onze filters om precies te selecteren wat je wil vinden. Ontdek het nu.

Skagen, vier het minimalisme

Met hun unieke stijl staat Skagen symbool voor het gelijknamige Deense vissersdorp. Hier ontmoeten de Noord- en Baltische zee elkaar. Kwaliteit gaat samen met bruikbaarheid in de typisch Deense designs van Skagen. Het merk ziet het als een missie om eenvoudige en minimalistische designs te combineren met het innovatieve. Zo creëren ze bruikbare en moderne designhorloges die de liefhebber op hun wenken bedient. Het product biedt zo een bruikbaar alternatief in een wereld die steeds drukker en sneller wordt. Herontdek het fijne van eenvoud met Skagen. Al sinds 1989 verzorgt Skagen hun unieke designs voor liefhebbers wereldwijd. In meer dan 80 landen wordt het merk verkocht.


Skagen en de natuur

Skagen fabriceert ecologisch verantwoord en milieubewust. Het merk streeft ernaar om zo klimaatneutraal mogelijk te opereren. Ook als het gaat om humanitaire doeleinden wil Skagen zo ethisch verantwoord mogelijk opereren. Kortom, bij Skagen weten ze wat ze doen. Combineer dat met het feit dat hun horloges er gewoon supertof en strak uit zien en je hebt alle redenen al te pakken om vandaag nog jouw nieuwe Skagen horloge uit te zoeken. Gewoon hier, op Horloges4u.

No products were found matching your selection.