TW Steel

Het Nederlandse TW Steel staat bekend om het maken van enorme chronograaf horloges. Het bedrijf is in 2005 opgericht door vader en zoon Ton en Jordy Cobelens. Ton Cobelens had op dat moment al veel ervaring met diverse horlogemerken. Hij was zelf designer, maar ook distributeur voor onder andere Raymond Weil, Maurice Lacroix en Swatch. Toen hij samen met zijn TW Steel opzette, werd Jordy CEO.

TW Steel Horloges

TW Steel gebruikt Japanse quartz techniek van Citizen Miyota en Zwitserse automatische techniek van Ronda. De kasten van TW Steel zijn van roestvrij staal gemaakt. De kasten zijn veelal meer dan 45 millimeter dik. Dit geeft de horloges een geheel eigen stijl. Een TW Steel om de pols valt dan ook vrijwel meteen op. Het stoere merk wordt dan ook veel gedragen door beroemdheden. Van Kelly Rowland tot Tom Coronel.

Het stoere karakter van de horloges wordt onderstreept in de geheel eigen stijl van reclame maken. Zo wordt het merk geassocieerd met motorsporten zoals de Formule 1 en de Dakar Rally. Het is één van de extra’s die aangeven hoe eigentijds en stoer TW Steel zich presenteert. Reden genoeg om nu zelf eens het aanbod in TW Steel op Horloges4u te bekijken. Dankzij onze unieke filters vind jij het horloge dat bij jou past. Filter nu op type, prijs en grootte en ontdek zo welke TW Steel bij jou past.

No products were found matching your selection.